Dámská kožená peněženka černá 2511861

Kód: 2511861-BK
Přírodní kůže
Značka: Mercucio
699 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení

Praktická dámská kožená peněženka černá z kolekce Merucio. Kvalitní přírodní hovězí kůže s povrchovou úpravou Nappa. Oblíbená velikost a vnitřní uspořádání peněženky. Rozměry peněženky jsou uvedeny v detailním popisu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická dámská kožená peněženka černá z kolekce Merucio. Kvalitní přírodní hovězí kůže s povrchovou úpravou Nappa. Oblíbená velikost a vnitřní uspořádání peněženky.  

Tato peněženka má na přední vnější straně ozdobné prošití, ražené logo a kovovou aplikaci pro snadné otevírání peněženky. 

  • na zadní vnější straně 1 přihrádka na zip a 1 velká kapsa bez uzávěru přes celou šířku peněženky
  • peněženka je uzavřena klopou na patentek
  • 1 velký dělený mincovník na zip
  • 4 velké přihrádky na osobní doklady nebo jiné dokumenty
  • 3 velké přihrádky na bankovky
  • 7 přihrádek na platební karty z nichž 1 je průhledná

Vnější rozměry peněženky: 17,5 x 10 x 3 cm

Tato peněženka je vyrobena z pravé kůže v úpravě Nappa. Tento typ kůže byl pojmenován po Napa Valley v Kalifornii, kde byl proces poprvé použit. Typickou vlastností této úpravy je to, že je jemnější a poddajnější, na rozdíl od jiných druhů, například od úpravy Hunter nebo V.T. Kromě toho se tato úprava liší i tím, že má částečně zrnitý povrch (full grain), což je výsledkem specifického zpracování, kdy se odstraňují pouze srst a  nijak jinak se povrch kůže nemodifikuje. Velkou výhodou této úpravy je její flexibilnost, co se týče zbarvení. Zatímco ostatní druhy zpracování jsou barevně limitovány, kůži Nappa naleznete v nejrůznějších barevných kombinacích, od klasické černé až po výrazně žlutou. 

Barvy zobrazené na fotografiích výrobku se mohou mírně lišit v závislosti na vašem nastavení barevného rozlišení monitoru. Veškeré rozměry zde uvedené jsou v centimetrech. Rozměry jsou orientační a mohou se lišit +/- 0,5 cm. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské peněženky
Určení: dámské
Barva: černá
Materiál: přírodní kůže
Ochrana RFID Secure: ne
Kapsa na mince: na zip
Velikost: velká

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: