Dámská kožená peněženka hnědá s černou 2311803

Kód: 2311803-BN/BK
Přírodní kůže
Značka: Mercucio
499 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Dámská kožená peněženka Mercucio v barevné kombinaci hnědá/černá. Pravé telecí kůže v úpravě CCA. Prostorná přihrádka na mince uzavíratelná na patentek. Oblíbená velikost a přehledné vnitřní uspořádání. Rozměry peněženky jsou uvedeny v detailním popisu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dámská kožená peněženka Mercucio v barevné kombinaci hnědá/černá. Pravé telecí kůže v úpravě CCA. Prostorná přihrádka na mince uzavíratelná na patentek. Oblíbená velikost a přehledné vnitřní uspořádání.  

Peněženka je uzavřena klopou na patentek. Na zadní vnější straně peněženky je přes celou šířku velká kapsa na nejčastěji používané doklady. Tato dámská peněženka pojme bankovku v hodnotě 2000 Kč bez složení. 

  • 1 velká přihrádka na mince uzavíratelná na patentek
  • 4 přihrádky na bankovky
  • uvnitř 2 velké přihrádky na osobní doklady nebo jiné dokumenty
  • na vnější straně 1 velká přihrádka na osobní doklady nebo jiné dokumenty
  • 1 kapsa na zip
  • 5 přihrádek na platební karty z nichž 1 je průhledná

Vnější rozměry peněženky: 17,5 x 9 x 3,5 cm

Tato peněženka je vyrobena z pravé kůže v úpravě CCA (cow calf antique). CCA pochází z kůže telecí, díky čemuž získává měkkou strukturu a mramorový nepravidelný povrch. Typickou vlastností této kůže, ale i jiných úprav je její nepravidelnost. Každý kousek kůže je originální a mohou se na něm vyskytnout menší nedokonalosti, jako například malé škrábance nebo skvrny, které jsou však pro pravou přírodní kůži standardní vlastností. Tento typ kůže se nejčastěji používá pro boty, peněženky, drahé oblečení nebo dokonce pro vázání knih.

Barvy zobrazené na fotografiích výrobku se mohou mírně lišit v závislosti na vašem nastavení barevného rozlišení monitoru. Veškeré rozměry zde uvedené jsou v centimetrech. Rozměry jsou orientační a mohou se lišit +/- 0,5 cm. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské peněženky
Určení: dámské
Barva: hnědá
Materiál: přírodní kůže
Ochrana RFID Secure: ne
Kapsa na mince: na patentek
Velikost: střední

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: