Velká dámská kožená peněženka s květy červená 4511835

Kód: 4511835-RD
Přírodní kůže
Značka: Mercucio
839 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení

Velká dámská kožená peněženka se spoustou přihrádek červená z kolekce Mercucio. Povrchová úprava Hunter Print. Tištěný povrch s květy. Kombinuje hnědou, béžovou, oranžovou a jemně růžovou barvu. Velká samostatná dvoukomorová přihrádka na mince uzavíratelná na zip. Ochrana RFID Secure proti neoprávněnému čtení platebních karet. Oblíbená velikost a vnitřní uspořádání. Peněženka je dostupná ve více barvách které naleznete ZDE. Rozměry peněženky a popis povrchové úpravy jsou uvedeny v detailním popisu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velká dámská kožená peněženka se spoustou přihrádek béžová z kolekce Mercucio. Povrchová úprava Hunter Print. Tištěný povrch s květy. Kombinuje hnědou, béžovou, oranžovou a jemně růžovou barvu. Velká samostatná dvoukomorová přihrádka na mince uzavíratelná na zip. Ochrana RFID Secure proti neoprávněnému čtení platebních karet. Oblíbená velikost a vnitřní uspořádání. Peněženka je dostupná ve více barvách které naleznete ZDE

  • na zadní vnější straně 1 kapsa na zip a 1 velká přihrádka bez uzávěru po celé délce peněženky
  • peněženky je uzavřena klopou na patentek
  • uvnitř je samostatné oddělení na karty a doklady uzavřené na patentek
  • v tomto oddělení naleznete 2 velké přihrádky na doklady a jiné dokumenty a 10 přihrádek na karty z nichž 2 jsou průhledné
  • dvoukomorové oddělení na mince uzavíratelné na zip
  • 2 přihrádky na bankovky
  • 2 velké přihrádky na doklady nebo jiné dokumenty
  • 1 kapsa na zip
  • 5 přihrádek na karty z nichž 1 je průhledná 
  • ochrana RFID Secure

Vnější rozměry peněženky: 18 x 10 x 3,5 cm

Pokud ještě neznáte koženou úpravu HUNTER, rádi vám ji představíme. Tato úprava je typická zejména svým drsným povrchem a tím, že jakákoliv barva je velmi sytá a spíše tmavší. To vše kvůli oleji, kterým se při zpracování kůže potírá. Navzdory drobným nevýhodám nabízí tato kůže několik velkých benefitů, jakými jsou například její flexibilita a variabilita. Práce s HUNTER kůží dává několik možností jak výrobek oživit a vytvořit originály. Jedním takovým způsobem je květinové tištěné vzorování. 

Barvy zobrazené na fotografiích výrobku se mohou mírně lišit v závislosti na vašem nastavení barevného rozlišení monitoru. Veškeré rozměry zde uvedené jsou v centimetrech. Rozměry jsou orientační a mohou se lišit +/- 0,5 cm. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské peněženky
Určení: dámské
Barva: červená
Materiál: přírodní kůže
Ochrana RFID Secure: ano
Kapsa na mince: na zip
Velikost: velká

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: